Grattis! Du får 50 kr insatt på ditt nya sparkonto!


1. Öppna sparkonto - Klicka nedan och öppna ett sparkonto idag! Välj den sparformen som fungerar för dig, finns sparkonto mellan 6,5 % och 10 % ränta att välja mellan.


2. Begär insättning - Efter att du har öppnat ett nytt sparkonto via förslaget ovan, får du ett e-postmeddelande från banken med ditt nya kontonummer. Skicka ditt nya kontonummer till oss i ett mail ( info@braranta.com ) tillsammans med ditt namn och plusgiro för det kontot så sätter vi in 50 kr som start på ditt nya sparande!
Sparskola, lär dig att spara pengar!


Har du aldrig lyckats spara pengar tidigare? Eller tycker du att det är svårt att lägga undan lite pengar varje månad och skapa ett regelbundet sparande? Du är inte ensam!

17 procent svenskar uppger att de klarar sig maximalt en månad utan inkomst. Bland ensamstående med barn är det 27 procent som inte klarar sig mer än en månad. Sammantaget är det fyra av tio svenskar som klarar sig högst sex månader om en inkomst försvinner. Däremot säger 48 procent att de klarar sig mer än ett halvår. Inte oväntat är det i gruppen 40–69 år där flest säger sig klara mer än sex månader.

Dags att börja ett nytt och mer ekonomiskt liv! Börja ett smart sparande och säkra din framtid. För att hjälpa till så bjuder Braranta.com just nu på 50 kr i startkapital så att du kommer igång med ditt sparande!

Hur kommer jag igång? Ta det i små, små steg. Att spara pengar är som vilken vana som helst. Gör vi det försiktigt så märks det knappt. Börja med att spara mindre summor, säg 50 kr i månaden. Nästa månad öka den summan till 100, sedan 200 kr, tills du hittat en bra nivå. Vi har olika utrymme att spara. Spara pengarna direkt på lönedagen till ett separat sparkonto.

Behöver jag spara? Här är mitt enkla svar ”självklart” eftersom det gör livet så mycket enklare, tåligare, roligare, latare och smartare. Lägg till att samhället väntas få allt sämre ekonomiska muskler och du lever längre än alla tidigare generationer.

Välj ett sparkonto som ger dig lite ränta på dina sparpengar, det blir roligare att lära sig att spara på det sättet. Din vanliga bank ger dig idag 0% ränta, välj ett bättre alternativ. Sparkonto nedan ger dig upp till 10% ränta per år.Delad glädje är dubbel glädje! Skicka gärna denna kampanjen vidare till dina vänner på Facebook. Lycka till med ditt nya sparande, glöm inte att redan nu bestämma dig för vad du vill spara till!